​Opslagstavlen- hvad sker på Lindknud...

​Kommende Events 2019

Sommergrill: søndag den 23. juni- En dag hvor de unge kan invitere deres familie på Lindknud til kagebord, året rundboldkamp og grillhygge.

Rebæk vandaktivitetsdag: En dag med de unge og deres familie ved Rebæk strand, med mad over bål, kanoer, speedbåd m.m. en dejlig dag ved vandet.

OL: den første weekend i september deltager vi i det store OL i Ulfborg, med masser af sjov sport og aktiviteter og går selvfølgelig efter medaljerne og Fairplay prisen. Vi overnatter deroppe og slutter af med at tage ud og spise på restaurant lørdag aften inden vi ingen lander på LK med putteklare unge mennesker.

Årets Gospel koncert: vi er så heldige at huse gospelkoret Bless The Day, som har workshop i salen om formiddagen hvor vi bliver forkælet med de lækreste toner. Om eftermiddagen åbner vi så dagen for de lokale, de unge og deres familier og hvem der ellers ikke vil gå glip af et fyrværkeri af sang og musik.

Julestue: den første søndag i advent invitere vi de unge og deres familie til jule hygge på Lindknud. Vi starter ud med at flot kagebord og kaffe, hvorefter der er mulighed for at klippe klister og pynte juletræet samt lave juledekorationer til hele familie.

Julefrokost på Lindknud: en december dag for de unge og personalet på Lindknud.

​Denne dag er fyldt med den dejligste julestemning via musik, dejlig julemad i lange baner og selvfølgelig pakkeleg. 

Gospel koncert

Vi har fornøjelsen igen i år at invitere til koncert med gospelkoret Bless The Day.

Lørdag d. 3. november kl. 15.30 -17.00 

på Gildbjergvej 2B 6650 Brørup

Alle venner af Lindknud inviteres til en en kop kaffe/te og kage hvorefter vi skal opleve en livsbekræftende koncert med koret. Tilmelding på tlf. 5150 1309 af hensyn til planlægning.

Som nogen måske ved har i flere år dannet ramme for korets årlige workshop. Tilknytningen til er, at forstander Christa Facondini igennem en lang årrække har sunget i koret.

Bless The Day er et gospelkor der siden etableringen i 2006 er vokset støt i både omfang og formåen. I dag tæller koret mere end 55 glade korsangere i alle aldre. Koret har igennem årene optrådt i mange forskellige sammenhænge på både store og små scener i Danmark.

Bless The Day har udviklet sig til et dygtigt og ambitiøst kor med et stort repertoire af sprudlende gospelsange. Koret ledes af dirigent og sanger Ole Jørgensen og pianist og komponist Kristian Enevoldsen. Ole har turneret en årrække i USA som korleder og solist. Her til lands har Ole Jørgensen været gæstesolist i bl.a. Lene Siels jubilæumsturné, Jesper Lundgaards juleshow og Etta Camerons gospelkoncerter. 

Især den danske musicalscene har brugt Ole, og det er blevet til adskillige hovedroller i flere berømte musicals. Kristian er kendt som akkompagnatør - han har spillet med Etta Cameron, Marie Carmen Koppel o.m.a.

​Julestue 2019

​Den første søndag i advent, som i år falder på 1. december, invitere vi de unge og deres familie til jule hygge på Lindknud. 

Vi starter ud med at flot kagebord og kaffe, hvorefter der er mulighed for at klippe klister og pynte juletræet samt lave juledekorationer til hele familie.

Vi har ledige pladser.

​Opholdsstedet Lindknud

CVR: ​17022881

Ring os op

Afdelings telefon: 5150 1309

Forstander Christa Facondini: 2040 0053​

Her ligger vi

Gildbjergvej 2B, Lindknud - 6650 Brørup

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her