​Opslagstavlen- hvad sker på Lindknud...

​Kommende Events 2019

Sommergrill: søndag den 23. juni- En dag hvor de unge kan invitere deres familie på Lindknud til kagebord, året rundboldkamp og grillhygge.

Rebæk vandaktivitetsdag: En dag med de unge og deres familie ved Rebæk strand, med mad over bål, kanoer, speedbåd m.m. en dejlig dag ved vandet.

OL: den første weekend i september deltager vi i det store OL i Ulfborg, med masser af sjov sport og aktiviteter og går selvfølgelig efter medaljerne og Fairplay prisen. Vi overnatter deroppe og slutter af med at tage ud og spise på restaurant lørdag aften inden vi ingen lander på LK med putteklare unge mennesker.

Årets Gospel koncert: vi er så heldige at huse gospelkoret Bless The Day, som har workshop i salen om formiddagen hvor vi bliver forkælet med de lækreste toner. Om eftermiddagen åbner vi så dagen for de lokale, de unge og deres familier og hvem der ellers ikke vil gå glip af et fyrværkeri af sang og musik.

Julestue: den første søndag i advent invitere vi de unge og deres familie til jule hygge på Lindknud. Vi starter ud med at flot kagebord og kaffe, hvorefter der er mulighed for at klippe klister og pynte juletræet samt lave juledekorationer til hele familie.

Julefrokost på Lindknud: en december dag for de unge og personalet på Lindknud.

​Denne dag er fyldt med den dejligste julestemning via musik, dejlig julemad i lange baner og selvfølgelig pakkeleg. 

Sommergrill

vi invitere både unge og personalet med deres familie med til en skøn dag i hinandens selskab. Vi skal nyde det fantastiske kagebord, spille den store rundbold tunering og slutte dagen af med at grille sammen.

mere information følger, med sæt kryds den 23 Juni 2019.

​Sommerferie 2019

I ugerne 28 og 29 tager vi på ferie med de unge. Vi har førhen været på Danmarkstur ellers rundt i Europa og nyde sydens sol, i bla. Italien, Ungarn og Kroatien

Hvor går turen mon hen i år​?

Kære alle 🌴🌞❤️

I år går sommerferien atter en gang til Italien. Vi skal køre derned i vores busser og biler.

Der er afgang fra Lindknud mandag d. 8 juli og vi er retur igen søndag d. 21. juli.

Vi skal bo i telte med 6 sengepladser i hver.

Lommepenge:

Man må have max 750 kroner med som lommepenge. De skal dække cigaretter, souvenirs og andre ekstra fornøjelser. Lindknud betaler naturligvis alle forlystelser og sørger for alt hvad der skal spises og hygges med 😊

Så man behøver på INGEN måde at have så mange lommepenge med.

Vi opfordrer allerede nu til at børnene begynder at spare op af deres lomme-penge.

Vi sender mere info ud jo nærmere vi kommer turen.

Hilsen alle voksne på Lindknud 💫❤️🌹

Campingpladsen hedder SPIAGGIA E MARE. I kan se fotos her:

https://www.friferie.dk/camping/feriested/spiaggia-e-mare

Lige ud til Adriaterhavet i Italien ligger denne familievenlige 3-stjernede campingplads. Her er direkte adgang til sandstrand og med et imponerende aktivitetsprogram, er dette et oplagt valg til børnefamilier. Der er mulighed for at prøve kræfter med aktiviteter som fodbold, beachvolley, bordtennis og basketball, og der arrangeres desuden både sportsturneringer, børneklub og minidisko, så der er noget for alle aldre. Der er naturligvis også et skønt poolområde, så der er mulighed for både afslapning og aktiviteter på denne campingplads. Om aftenen arrangeres der musik og kabaret, og dagen igennem er der underholdning, leg og konkurrencer for familiens børn.

Vi har ledige pladser.

​Opholdsstedet Lindknud

CVR: ​17022881

Ring os op

Afdelings telefon: 5150 1309

Forstander Christa Facondini: 2040 0053​

Her ligger vi

Gildbjergvej 2B, Lindknud - 6650 Brørup

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her