Dagligdagen​

Hverdagsmorgenerne begynder ca. kl. 6 med, at de der skal tidligt afsted bliver vækket. Vi har unge der skal afsted på forskellige tidspunkter til folkeskoler, gymnasiet og teknisk skole etc. Fælles for alle er, at der serveres nærigsrig og lækker morgenmad. De der skal have madpakker med laver dem enten om aftenen eller efter morgenmad.

Når de fleste er hjemme igen mødes vi til fælles samling kl. 15.30 omkring spisebordet i køkkenet til et mellem måltid. Dette er en hyggestund som benyttes til at planlægge resten af dagens aktiviter og gøremål.

Eftermiddagene og aftenerne byder på faste pligter, så som madlavning, tøjvask, rengøring og andre gøremål. Derudover er der forskellige fritidsaktiviteter ud af huset; nogle af de unge går til spejder, boksning, gymnastik m.v. Ellers er der en bred vifte af aktivitetsmuligheder på Lindknud; vi har fitnessrum, playstationhjørne, fodboldbane, gymnastiksal, biografstue m.v. Vi har ofte tilbud om at strikke, male kunst, sy varmepuder, decoupage m.v. Hver tirsdag er der fysisk aktivitet - i vinterhalvåret ofte i salen, og når vejret er til det udendørs.


​Der er som regel bredere mulighed for kreativ aktivitet i weekenderne. Vi tager ofte på udflugter eller at har forskellige aktiviteter i hus og have.

Vi står selv for al rengøring på Lindknud. Vi har god plads i afd. Kroen og afd. Banken, så opgaverne er delt op i områder fordelt mellem unge og voksne. Dagene og aftenerne på Lindknud byder på i weekends på:

  • Fiskeri, kanoture, strandture
  • kreativ produktion, kunstmaling, decoupage, syværksted m.v.
  • Filmhygge og hjemmebag
  • Nada-akupunktur
  • Massage, ansigtsbehandling
  • Aktivitetsture

Heldigvis byder dagligdagen af og til på besøg af "gamle" unge, som er flyttet. Enten blot for at hilse på, eller kortere eller længere besøg med overnatning efter behov. Vi holder en eller anden form for kontakt med de fleste, afhængigt af deres behov. Nogle har vi telefon- og sms kontakt med, andre Facebook kontakt.​

Vi har ledige pladser.

​Opholdsstedet Lindknud

CVR: ​17022881

Ring os op

Afdelings telefon: 5150 1309

Forstander Christa Facondini: 2040 0053​

Her ligger vi

Gildbjergvej 2B, Lindknud - 6650 Brørup

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her