Familieterapi hos en uvildig og nærværende terapeut​

Hos Opholdsstedet Lindknud har vi mange forskellige tilbud til vores børn og unge, herunder bl.a. familieterapi. Vi er et socialpædagogisk opholdssted for børn og unge i alderen 10-18 år, som eksempelvis kan have lidt omsorgssvigt eller have forskellige socio/emotionelle problemstillinger. Vi ligger centralt i Syddanmark tæt på både Esbjerg, Kolding og Fredericia, og vi tager derfor imod mange børn og unge fra disse områder.

Konflikter i familien

Det er meget almindeligt at have problemer i familien, at være ked af det, vred eller at føle sig forkert i særlige sammenhænge. Konflikterne i familien kan dog imidlertid vokse sig så store, at der kan være behov for en uvildig til at hjælpe parterne med at løse dem. Det kan fx være en familieterapeut. Ellers kan konsekvensen være splittelse og mistrivsel blandt børnene eller de unge.​

Vi tilbyder familieterapi, således at der er mulighed for at tale med en uvildig terapeut, hvis der er problemer eller konflikter i familien, som går ud over barnets eller den unges trivsel.

Kontakt os og hør mere om vores familieterapi

Kunne du tænke dig at høre mere om vores familieterapi, og om hvordan det foregår, eller har du andre spørgsmål? Så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 20 40 00 53 eller 51 50 13 09, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail opholdsstedet@lindknud.org, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.​

Vi har ledige pladser.

​Opholdsstedet Lindknud

CVR: ​17022881

Ring os op

Afdelings telefon: 5150 1309

Forstander Christa Facondini: 2040 0053​

Her ligger vi

Gildbjergvej 2B, Lindknud - 6650 Brørup

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her