Hvorfor rejser vi?

​Vi rejser flere gange årligt. Både til ind- og udland. Vi rejser for at opleve, for at lære nyt om os selv, for at styrke fællesskabet, for at få indblik i andre lande og kulturer og for at få givet en masse gode oplevelser og erfaringer til de børn og unge, der bor på Opholdsstedet Lindknud.

Vores rejser har tidligere været fra alt til camping i Danmark, til skiture, til længere rejser til Caribien (St. Vincent), til sommerferier i Italien, Ungarn og Kroatien. Vores rejser bryder hverdagen på opholdsstedet, og det giver altid mange gode udviklings- og læringsmuligheder at skulle bevæge sig ud i verdenen – væk fra det umiddelbart trygge og genkendelige.

For nogle børn og unge kan det være grænseoverskridende at skulle på rejser. Bekymringer kan melde sig, og det kan virke lettest at blive hjemme. For nogle børn og unge er det måske også første gang, at de skal til udlandet. Vi tager os altid af børnene/de unges store og små bekymringer og tanker i forbindelse med vores rejser. Vi ender dog som regel altid med at komme godt ud af døren, forventningsafstemte og forberedte på, hvilken oplevelse vi kan vente os.

Vores erfaring er, at rejserne og turene giver et solidt fælleskabende grundlag for børne- og ungegruppen på opholdsstedet, og vi ser ofte, at børnene/de unge i deres snakke og fortællinger selv vender tilbage til oplevelser og sjove episoder fra rejserne.

På de næste faner findes billeder fra de seneste års rejser. 

Vi har ledige pladser.

​Opholdsstedet Lindknud

CVR: ​17022881

Ring os op

Afdelings telefon: 51 50 13 09

Forstander Christa Facondini: 20 40 00 53​

Skriv til os

Send os en e-mail: opholdsstedet@lindknud.org