Lindknuds Traditioner​

På opholdsstedet Lindknud sætter vi en stor æren i at fast holde gode traditioner.

​Vi holder hvert år følgende:

Julestue for de unge og deres familier, hvor vi julehygger med jule værksted, hvor vi laver juleklip, juledekorationer og spiser lækre hjemmebagte julekager og småkager.

Julefrokost for de unge og personalet. en dag, meget anderledes end hverdagen. Vi starter allerede om eftermiddagen med at hjælpe hinanden med at blive fine i tøjet, strøget skjorten, sat håret og hygge med lidt julekalender. kl 17 samles vi alle om de flotte dækket langbord, ønsker alle en glædelig jul.

Så serveres den hjemmelavede julebuffet som vi alle har duftet til hele dagen.

Vi holde OL i julelege som altid giver et godt grin og skønne billeder. Derefter Risalamande og kæmpen om mandelgaven og slutter dagen af med den vildeste pakkeleg.

Juletur. En årlig begivenhed vi tager til København, flensborg ellerlign og hyggeshopper julegaver og oplever den fantastisk julestemning mellem juleboderne og det flotte belysning.   

Rebæk vores årlige strand tur med diverse vandaktiviteter, bål hygge med pandekager og popkorn. En dag hvor de unges familie er inviteret og møder op i næsten alt slags vejr.

2. påskedag holder vi Påskefrokost for de unge​, med hvad der hører et påskefrokost bord til. måske vi kan lokke nogle at de unge til at puste æg og få lidt ekstra kulør i kinderne :) 

Sommergrill for de unge og deres familie. denne dag starter med kaffe og hjemmelavet kagebord, hvorefter vi spiller året fodboldkamp, der altid er stor opbakning til og næsten ingen regler :) 

Når vi har spillet os til en god appetit, starter vi op i de mange grill og griller hver især kød og der er fri buffet på tilbehør i salatbaren.

Gospel kommer hvert efterår og afholder træningslejr hos os og aflægger som afslutning den mest fantastiske koncert for byens borger, samt alle med tilknytning til opholdsstedet. En dag vi alle glæder os til.

Følg endelig med i galleriet eller under den enkelte begivenhed -

"Billeder siger mere end tusind ord"

Vi har ledige pladser.

​Opholdsstedet Lindknud

CVR: ​17022881

Ring os op

Afdelings telefon: 5150 1309

Forstander Christa Facondini: 2040 0053​

Her ligger vi

Gildbjergvej 2B, Lindknud - 6650 Brørup

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her