​Kognitiv terapi som en del af vores behandlingstilbud

Hos Opholdsstedet Lindknud tager vi imod børn og unge på mellem 10 og 18 år, hvorefter der er mulighed for efterværn frem til det 23. år. Det kan være børn eller unge, som har en selvskadende adfærd, har lidt omsorgssvigt, eller som har en kognitiv forstyrrelse. Vi holder til i Brørup, hvilket bl.a. betyder, at vi tager imod mange børn og unge fra Syddanmark som fx Esbjerg, Kolding og Fredericia.

Vi er et fleksibelt og imødekommende opholdssted, der lægger stor vægt på at tilbyde beboerne den rette behandling. Vi arbejder med flere forskellige terapeutiske og pædagogiske tilgange, bl.a. tilbyder vi kognitiv terapi til dem, der har brug for det.

Hvad er kognitiv terapi?

Kognitiv terapi har et fokus på, hvad den enkelte tænker om sine udfordringer og om sig selv. Terapiformen er særligt velegnet ved angst og depression, men den kan ligeledes bruges til en lang række øvrige psykiske lidelser eller udfordringer.​

Kognitiv terapi kan være med til at give en ny forståelse for den enkeltes vanskeligheder og nederlag tidligere i livet, som giver en værdifuld indsigt, der kan bruges fremadrettet.

Der er tale om en korttidsterapi, hvilket betyder, at der typisk vil være ugentlige samtaler med en kognitiv terapeut i en periode på ca. tre måneder. Terapeuten er aktiv i samtalerne og giver ofte hjemmearbejde i form af fx øvelser, som skal udføres mellem terapisessionerne.

Kontakt os og hør mere om vores opholdssted og forskellige tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores opholdssted eller for at drøfte de forskellige tilbud, vi har til børn og unge, herunder bl.a. kognitiv terapi.

Vi kan kontaktes på telefon 20 40 00 53 / 51 50 13 09 eller e-mail opholdsstedet@lindknud.org.​

Vi har ledige pladser.

​Opholdsstedet Lindknud

CVR: ​17022881

Ring os op

Afdelings telefon: 5150 1309

Forstander Christa Facondini: 2040 0053​

Her ligger vi

Gildbjergvej 2B, Lindknud - 6650 Brørup

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her